...
...

Javítás állapota

Adja meg a tőlünk kapott munkalapszámot

Hibabejelentés


+36 (1) 452-4670

Bejelentkezés

Regisztrált partnereknek

 
 

Miért minket válasszon?

 

Cégünk több évtizede foglalkozik nyomtatók és más irodatechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével. Kiemelt Canon szervizpartnerként segíthetünk Önnek és vállalkozásának, hogy az igényeinek legmegfelelőbb eszközt szerezzük be, majd a készülék teljes életciklusán át a lehető legjobb terméktámogatást biztosítsunk az Ön számára. Már a beszerzést illetően több költséghatékony opciót kínálunk (új vagy felújított készülék vásárlása / bérlés / teljeskörű üzemeltetési szerződés), hogy minél jobban tudjunk igazodni az elvárásaihoz. A kellékanyagok gyors, kedvezményes biztosítása mellett, ha bármi problémája adódna készülékeivel, tapasztalt kollégáink a garanciaidőn belüli és garancián túli szervizelésben is a segítségére lesznek.

Tekintse meg szolgáltatásainkat most!
 

Minősítés – akkreditáció

 

Az akkreditáció azokat a partnereket illeti, melyek már teljesítették a Canon szigorú feltételeit. Az akkreditációs folyamat igen csak szigorú, és évente ellenőrzött. Az áhított „Canon Partner” státuszt, így igen kevés vállalkozás tudhatja a magáénak. Ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy rajtunk keresztül a Canon minőséget, szaktudást és támogatást kapják.

 

Canon Advanced Office Imaging minősítés

 

A fenti minősítés jelenti azt, hogy a Canon CBS (Canon Business Solutions) termékköre mind értékesítési, mind szerviz szempontból képzett, vizsgázott szakembergárdával rendelkezünk. Cégünk számára fontos, hogy a legújabb fejlesztésekkel és technológiákkal kapcsolatban is naprakész információkkal tudjunk szolgálni ügyfeleink számára, ezért folyamatos továbbképzéseken veszünk részt.

 
 

Szolgáltatásaink

 

Értékesítés

 

Cégünk a Canon irodatechnika széles palettáját kínálja ügyfelei részére. Segítünk a kívánt igényeknek megfelelő eszközök kiválasztásában, beszerzésében, sőt, üzembehelyezésében és üzemeltetésében is. Kellékanyag értékesítés közvetlenül a gyártótól!

Személyre szabott ajánlatot kérek!
 

Bérlet

 

Vállalkozásunk a Canon irodatechnika széles palettáját (nyomtató, másoló, multifunkciós eszköz, fax, nagyformátumú nyomtató stb.) kínálja ügyfelei részére határozatlan illetve határozott idejű szerződés keretében teljes körű üzemeltetési szerződéssel (TÜSZ). Ügyféligény felmérése után segítünk a megfelelő eszközök kiválasztásában és üzembehelyezésében is. Amennyiben lehetőség van Ügyfeleink részéről a költséghatékony megoldás keretében használt, üzembiztos eszközök is elérhetők bérleti konstrukcióban.

Személyre szabott ajánlatot kérek!
 

TÜSZ

 
TÜSZ, azaz Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés.

Segítünk! Bízza ránk gépparkja üzemeltetését!

Cégünk a Canon irodatechnikai eszközök üzemeltetését is vállalja. Szerződés keretében vállaljuk a megelőző karbantartást, kellékanyag és alkatrész ellátását, valamint az elvégzett javítások munkadíját és a kiszállások díját.

Személyre szabott ajánlatot kérek!
 

Használt és/vagy felújított eszközök értékesítése

 

Cégünk foglalkozik felújított eszközök értékesítésével is. A legnagyobb gyártók felsőkategóriás termékeit kínáljuk töredékáron azon partnereink számára, akik hosszú élettartamú, minőségi irodatechnikai eszközöket keresnek piaci ár alatt.

Ajánlatot szeretnék kérni!
 

Szükséges kellékanyag biztosítása közvetlenül a gyártótól

 

Gyártóinkkal, köztük a Canonnal is, közvetlen kapcsolatban állunk, így lehetőségünk van partnereink számára a lehető legkedvezőbb áron biztosítani a garantáltan eredeti, kiváló minőségű kellékanyagokat.

Ajánlatot szeretnék kérni!
 

Informatikai háttér biztosítása

 

Szakembereink a nyomtatóeszközökhöz szükséges hálózati illesztőprogramok telepítésében és konfigurálásában is segíteni tudnak, illetve probléma esetén segítenek felderíteni a hálózati problémákat részletes diagnosztika készítésével.

Segítségre szorul a nálunk vásárolt Canon eszköz beüzemelésében?
 

Szerviz (garanciális és garancián túli)

 

Cégünk elkötelezett híve a Canon megoldásainak, ugyanakkor a HP, Kyocera és egyéb irodatechnika eszközök (nyomtató, másoló, szkenner, fax MFP stb.) javítását is vállaljuk. Több mint 20 éves tapasztalattal és képzett szakember gárdánkkal várjuk minden kedves ügyfelünket.

ÁSZF
adatkezelési tájékoztatót
 
Nem találta meg készülékét a hibajelentési listában, vagy kérdése van felénk?
Írjon nekünk most!
 
 
Copyright 2016 - FixDirect      felhasználási feltételek | Adatkezelési tájékoztató | szállítási és fizetési feltételek | garancia érvényesítése | ÁSZF | Impresszum