...
...

Javítás állapota

Adja meg a tőlünk kapott munkalapszámot

Hibabejelentés


+36 (1) 452-4670

Bejelentkezés

Regisztrált partnereknek

GY.I.K.


1. Milyen készülékek meghibásodása esetén fordulhat hozzánk?

Valamint bármely más típusú notebook fizető javítása esetén. (pl.: Apple, HP, Acer stb.)2. Mi a teendőm, ha meghibásodott a készülékem?3. Mi a teendőm, ha nem találom a készülék garanciajegyét?

A jótállási jegy pótolható az eredeti számla bemutatásával a gyártó ügyfélszolgálatán vagy a vásárlás helyén. Ügyfélszolgálatok elérhetősége:4. Hogyan tudom a készülékemet szervizbe juttatni, ha személyesen nem tudok bemenni?

Ilyen esetben a készüléket célszerű futárszolgálattal a szervizünkbe juttatni.
Notebookok garanciális meghibásodása esetén lehetősége van ingyenes futár igénylésére. A futár igénylésének menetéről lejjebb olvashat.5. Hogyan tudok futárt igényelni?

Asus készülékek garanciális meghibásodása esetén, az ASUS callcenterétől kapott referencia szám(HUB.......) ismerete után a https://rma.asus-europe.eu/hu oldalon található nyomtatvány kitöltésével. A készülék biztonságos csomagolásáról szíveskedjék gondoskodni!

Más készülékek garanciális meghibásodása esetén a futárt a hibabejelentő oldalunkon keresztül tud rendelni. Amennyiben a készülékéhez ingyenes futárt kért, ám a javítás során kiderül, hogy a tapasztalt hibajelenséget nem garanciális meghibásodás okozza, a szállítási költséget (10kg-nál könnyebb készülékek esetében 1380 Ft+áfa / szállítási irány illetve utánvét esetén 1968 Ft+áfa / szállítási irány valamint a 10kg-nál nehezebb készülékek esetében 4500 Ft+áfa / szállítási irány) valamint a bevizsgálási díjat leszámlázzuk Ön felé.6. Mennyi ideig kell nélkülöznöm a készülékemet?

A javítás általában néhány napot vesz igénybe, a javítási idő függ a javítandó készülékek számától, az alkatrész elérhetőségétől, valamint a tapasztalt hibajelenségtől. Természetesen minden esetben követjük a gyártók által támasztott előírásokat a javítási és átfutási idők tekintetében. Fizetős javítások esetében előfordulhat hosszabb javítási idő, mivel a gyártók alkatrészbiztosítása a régebbi készülékek esetében nehézkes lehet.7. Hogyan tudom meg, hogy egy garancián túli hibás készüléknek mennyibe kerül a javítása?

Árajánlatot kizárólag bevizsgálás után tudunk adni. A bevizsgálást követően az elvégzendő tevékenységről, esetleges hibás alkatrészek cseréjének költségéről árajánlatot készítünk. Ajánlatunk a kiállítástól számítva 15 napig érvényes. Amennyiben az árajánlatunkra nem érkezik írásos megrendelés (e-mail, fax) 15 napon belül, úgy tekintjük, hogy a javítást nem kérik. Ebben az esetben bevizsgálási díj kerül felszámolása melynek értéke Az ajánlat 20%-a, de minimálisan 9 000 Ft (7 086 Ft + ÁFA). Amennyiben a kiszerelt alkatrészekről külön nem rendelkezik az árajánlat visszaigazolásán, abban az esetben az alkatrészeket a FixDirect Kft. veszélyes hulladékként kezeli és megsemmisíti.8. Mi történik a készülékben tárolt adataimmal?

Ha a meghibásodás nem az adattárolón, illetve nem integrált adattárólót tartalmazó egységen keletkezett, nagy valószínűséggel minden adata sértetlenül marad, azonban a terméken tárolt számítástechnikai adatok, programok, beállítások, valamint a szabadalmi vagy szellemi alkotások joga védelme alatt álló információk, megoldások megőrzése, mentése a megrendelő kizárólagos feladata; a FixDirect Kft. nem vállal felelősséget a felhasználói beállítások módosulásáért, megszűnéséért. A FixDirect Kft. nem felel adatvesztéssel vagy adatsérüléssel okozott károkért, továbbá közvetett és következményi károkért, elmaradt haszonért, akkor sem, ha ezek az elvégzett javításra, karbantartásra visszavezethető okból következtek be.9. Hogyan értesülök arról, hogy a készülékem javítása befejeződött?

Ha az átvételkor adott meg e-mailcímet, a munkalap lezárását követően egy automatikus levélben értesítjük a készülék átvehetőségéről. Továbbá lehetősége van arra, hogy a javítás elkészültéről SMS értesítést kérjen, ehhez mindössze a pontos mobiltelefonszámot kell megadnia a termék átadáskor.10. Hol és hogyan tudok a készülékemhez alkatrészt rendelni?

Ilyen irányú igényét a rendeles@fixdirect.hu e-mail címen vagy a weboldalunkon található alkatrész rendelés fülön fogadjuk. Az e-mailbe célszerű a készülék pontos típusát/sorozatszámát és a rendelni kívánt alkatrész pontos megnevezését(esetleg cikkszámát) beleírni. Kollégáink az e-mail beérkezését követően 2 munkanapon belül tájékoztatják az alkatrész/tartozék áráról és a várható szállítási időről. Az esetleges megrendelésről írásos (e-mail, fax) visszajelzést kérünk.Copyright 2016 - FixDirect      felhasználási feltételek | Adatkezelési tájékoztató | szállítási és fizetési feltételek | garancia érvényesítése | ÁSZF | Impresszum