...
...

Javítás állapota

Adja meg a tőlünk kapott munkalapszámot

Hibabejelentés


+36 (1) 452-4670

Bejelentkezés

Regisztrált partnereknek

 
 

Felhasználási feltételek

A honlapunkra való belépéskor Ön elfogadja az itt leírt feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált partnerünk. A feltételek valamennyi, a fixdirect.hu domain alatt megtalálható oldalra érvényesek. A leírtak elolvasásának elmulasztása nem képezhet hivatkozási alapot. A feltételek változtatásának jogát fenntartjuk.

A fixdirect.hu oldal üzemeltetője a FixDirect Kft. A honlapon található oldalak tartalma és funkciói a FixDirect Kft. szellemi tulajdonát képezik. A lap taralmát és/vagy funkcióit részben vagy egészben a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül tilos felhasználni.

A FixDirect Kft. mindent megtesz az oldalain található adatok pontosságáért, de nem vállal felelősséget az alábbiakért:

Webáruház

A webáruház használata feltételezi az internet korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a sebességre és az esetlegesen felmerülő hibákra. A webáruházban a vásárlási feltételek, a termékek és az árak változtatásának jogát fenntartjuk.

Védjegyek, védett nevek

Az oldalon felhasznált védjegyek és védett nevek az azokat megillető cégek tulajdonát képezik.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A FixDirect Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. Minden jogi vonatkozásban a magyar törvények az irányadóak.

Copyright 2016 - FixDirect      felhasználási feltételek | Adatkezelési tájékoztató | szállítási és fizetési feltételek | garancia érvényesítése | ÁSZF | Impresszum